De er både pakket i sæt og på hjul – det bliver vist ikke nemmere!


Det kan være svært at vælge, hvad der passer bedst til balkonen, altanen, tagterrassen eller andre steder på dine udendørsarealer, hvor der ikke er så meget plads, men hvor du gerne vil have lidt grønt at se på.


Med denne smarte pakkeløsning, er valget næsten truffet for dig.


Det er muligt både at købe altankasserne i råjern og galvaniseret stål, alt efter, hvad du er mest til. Kasserne er yderst modstandsdygtige overfor vind og vejr grundet de kraftige materialer, de er designet i. Med hjul under bunden, der forøvrigt er meget stabile, er det super let at flytte rundt på altankasserne – også helt uden at de vælter.


Et altankassesæt består af 1 stk. 40 x 40 cm, 1 stk. 40 x 80 cm samt 1 stk 40 x 120 cm. Højden er enten 25 cm eller 50 cm (stablet). Bemærk at hjulene har højden 8 cm, som skal tillægges.

Specifikationer
Varenummer: LH33-3
Mærke: Land
Farve: Råjern (rust)
Materiale: Galvaniseret, Råjern
Størrelse: 25cm høj, 50cm høj stablet

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering