Nu kan du tage din udendørsoplevelse til nye højder med en brændereol i cortenstål. Denne enkle og funktionelle tilføjelse til din terrasse eller have vil give dig mulighed for at skabe hygge og varme på kølige aftener.


Brændereolens holdbare og vejrbestandige cortenstål gør den ideel til udendørs brug. Uanset om det er i regn, blæst eller solskin, vil brændereolen bevare sin kvalitet og skønhed i årevis. Den rustne patina giver en naturlig beskyttelse og bidrager til den autentiske æstetik.


Brændereolen i cortenstål er danskproduceret og har 8 rum hvor du kan opbevare dit brænde tæt på bålstedet.


Udover at bruge den til brænde, kan du også tilføre ekstra hygge, ved at arrangere stearinlys eller andre dekorative elementer. Den bliver et smukt midtpunkt i dit udendørs rum, der tiltrækker opmærksomhed og skaber en hyggelig atmosfære.


Brændereolen er designet til, at skulle være nem og praktisk for dig, da den kræver minimal vedligeholdelse, og kan stå udenfor i alt slags vejr, så du har dig et langtidsholdbart produkt.  

Specifikationer:
Længde: 200 cm
Bredde: 50 cm
Højde: 100 cm
Vægt: 90 kg


Brændereolen er produceret i 2 mm cortenstål


Når du modtager cortenstålet, vil det være i en ikke-rustet tilstand. Dog vil det hurtigt udvikle rust. 

Specifikationer
Varenummer: HS0016
Mærke: Høstål
Størrelse: 202 x 52 x 102 cm

Om Høstål

Nordjyske HøStål er specialister i højbede, plantekasser og andre produkter i cortenstål. Med cortenstålets fremragende holdbarhed og smukke patinerede overflade, får du her flotte og funktionelle produkter, der holder i rigtigt mange år. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering