Neckarkönigin stangbønner er en populær og velsmagende stangbønne med lange lige bønner. Neckarkönigin bønnefrø giver lange, tykke, runde bønner og har en dejlig smag.

Når du skal til at så bønnerne kan du lægge frøene i blød i lunkent vand natten over, inden de skal sås, så giver du frøene et forspring. Stangbønner skal bindes op på et stativ, hvor det kan stå i et område med læ. Bønnerne er klar til høst når de er ca. 12-15 cm lange og møre.   

Det er vigtigt at huske at bønner skal tilberedes, da de indeholder lektiner. Bønner er dog fantastiske i salater og som tilbehør til mange retter. Bønnerne kan steges, grilles koges og kan desuden fryses.

Frøene er økologiske og kan forspires fra april til juni, eller sås direkte i køkkenhaven fra maj til juli. Du kan høste bønnerne i sensommeren. 

Læs om: Dyrkningsguide - Sådan dyrker du bønner!

Planteinfo - bønnefrø:

Navn: Neckarkönigin stangbønne
Såtid: Forspires fra april - juni. Sås udendørs fra maj – juli.
Høst: juli - september
Sådybde: 2-3 cm. 
Planteafstand: 70 cm.
Rækkeafstand: 80 cm.

Værd at vide om produktet

  • Økologiske frø 
  • Topkvalitet - høj spireprocent 
  • Emballage af tomatfibre - FSC certificeret
Specifikationer
Varenummer: TP93708
Mærke: Buzzy Organic

Om Buzzy Organic

Buzzy Organic er en verden af økologiske frø og spireprodukter. Her finder du blandt andet økologiske grøntsagsfrø, urter, blomster og meget andet. Alle sammen certificerede frø, med en dokumenteret høj spireprocent og miljøvenlig emballage fremstillet af tomatfibre. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering