Med plantekasser fra PLUS kan du nemt omdanne selv den mindste altan til dit private frodige helle. Det er utroligt berigende at se, hvordan selv begrænset plads kan forvandles til et blomstrende paradis.


Blomsterkasser giver dig mulighed for at dyrke et væld af planter og blomster på din altan eller i gårdhaven.


Planter trives fint i begrænsede områder og tilføjer ikke kun skønhed, men også lærerige og hyggelige oplevelser for både store og små.


Vores sortiment af plantekasser inkluderer forskellige muligheder, herunder plantekasser på ben, med hjul og med espalier.


Ved at vælge en blomsterkasse på ben eller hjul opnår du et let og elegant udtryk. Derudover er det nemmere at holde rent omkring blomsterkassen, når du hygger om dine planter.


Blomsterkasser er en fantastisk løsning til at udnytte pladsen optimalt og skabe et smukt og funktionelt miljø til dyrkning af planter.


Uanset om du ønsker en farverig blomsterhave, eller grønne planter, kan plantekasser hjælpe dig med at realisere dine drømme om en oase.


PLUS Blomsterkasse er god som kapilærskjuler til terrassen, altanen og drivhuset.


Planker:
20×120 mm nåletræ.
Trykimprægneret og grundmalet sort.
Vandbaseret - nærmeste RAL 9005. 
Varenr. 19816-15.

Cubic hjørner:
Varmgalvaniseret stål - inkl. 2 stk. håndtag og bolte til montering.

Hjul:
Ø50 mm -2 stk. uden stop og 2 stk. med stop (bremselås).

Leveres som "Saml selv".Specifikationer
Varenummer: PL18238-18
Mærke: Plus
Farve: Grundmalet gråbrun, Grundmalet sort

Om Plus

PLUS er et dansk firma kendt for sit unikke, danske design inden for haveindretning og udemiljø. PLUS tilbyder hegn, møbler, legeredskaber og øvrige produkter til indretning af haven og terrassen. Alt træ er FSC®-certificeret*, og når virksomheden bruger trykimprægneret træ, er det altid efter danske miljøstandarder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering