Lufttørret brændeovnsbrænde fra Dansk Brænde, er kløvet birketræ i høj kvalitet. Træet er skåret i 25 eller 33 cm længde og passer derfor til de fleste danske brændeovne.

Birk er en middelhård træsort med en medium-høj brandværdi. Birketræ har en tynd, smuk og dekorativ hvid bark, som pynter i brændekurven. Træet er let at tænde op med, har en høj virkningsgrad og er velegnet til både brændeovne, pejse og åbne ildsteder. Birk brænder rent og med flotte blålige flammer, og så dufter træet desuden skønt ved afbrænding.

Lufttørret brænde
Lufttørret brændeovnsbrænde er et godt og billigt alternativ til ovntørret. Efter levering skal lufttørret brænde stå velventileret og sluttørre inden det er klar til brug. Typisk 5-7 måneder om sommeren og lidt længere om vinteren.

Fås i enten 25 eller 33 cm længder
Vælg blot oppe i fanen hvilken variant der ønskes.

Værd at vide om produktet

  • Træ fra lokale danske skovbrug
  • Kløvet og pakket i Vestjylland
  • Kortrejsebrænde - lav Co2 udledning
  • Alt træ genplantes
  • Bæredygtig biomasse
Specifikationer
Varenummer: 1004912
Mærke: Dansk Brænde
Rumfang: 1,15 m3
Variant: 25cm længder, 33cm længder

Om Dansk Brænde

Dansk Brænde® producerer bæredygtigt brænde fra lokale, danske skove. Brændeprodukterne er i exceptionel kvalitet og uden sammenligning markedets bedste. Odentlige, ensartede og certificerede produkter, kløvet og tørret med nyeste, energibesparende teknologi. Alt skov bliver genplantet med fokus på øget biodiversitet og naturpleje.

4 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

50%

0%

50%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

24. juni 2022 07.27

Bedømt af Steen Kristensen

Læ hegn

Vi hat købt en palet lufttørret birk, ikke for at brænde det her og nu, men for at lave et dekorativt læ hegn som er blevet rigtigt godt, så er ideen givet videre.

19. august 2021 19.54

Bedømt af Casper Kirk

Lille mængde - stor pris

Træet virker godt og er i fine stykker, men prisen er også derefter.

Fragt og levering