Er den ikke flot? Og dine blomster vil elske den, da de får lige den mængde vand, de har brug for.

I bunden af den øverste potte placerer du den medfølgende nylonvæge. Denne væge hænges ned i den underste skål, der er fyldt med vand og hermed får planten mulighed for at suge lige præcis den mængde vand, den skal bruge. 

Plantens vandforbrug afhænger helt af dens omgivelser, og derfor får du via dette selvvandingssystem, nogle flotte og sunde planter. Det eneste du skal sørge for er at tjekke, at der altid er vand i den nederste skål.

Eva Solo selvvandende blomsterkrukke kan bruges både inde og ude, og den er ikke kun til blomster, men kan selvfølgelig også bruges til krydderurter.

Materiale: Polystone, frostet glas og nylonvæge
Dimension:  Højde: 26,5cm, diameter 25 cm
Farve:  Stengrå

Specifikationer
Varenummer: ES568117
Mærke: Eva Solo
Farve: Stone grey

Om Eva Solo

Det er nok de fleste der kender Eva Solo, som i dag er et meget respekteret brand over hele verden. Eva Solo er over 100 år gammel, og i dag sidder 4. generation ved roret. Det var forøvrigt den nuværende ejer Jan Engelbrechts mor der lagde navn til firmaet.

Eva Solo har alle årene været synonym med den måde vi lever på. Solide funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, designet til den tid de skal bruges i.

Solo står aldrig stille - altid på jagt efter den nye generation af Eva Solo produkter.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering