Om sommeren kan man høre fuglene, og om vinteren, har man rig mulighed for også at se dem.

Vi er rigtig mange, der gerne vil hjælpe fuglene gennem vinteren med mad og vand, og samtidig med, får vi masser af liv i haven, ja rigtig gerne lige uden for vinduet.

Derfor har Eva Solo designet dette flotte fuglefoderbræt. Den vil pynte uanset, hvor du sætter den, men lad os foreslå et sted, hvor alle i familien har mulighed for at følge det fugleliv, der vil komme omkring den. Fuglefoderbrættet står på et stålspyd, du blot skal stikke i jorden.

Du kan altid følge med i, hvor meget korn der er i kuplen, da den er af glas. Kuplen er desuden større end nylonskålen under den, og dermed får den en beskyttende virkning mod regn og sne.  • Materiale:  Frostsikker glas, nylon og rustfrit stål
  • Mål:  højde: 121 cm, diameter: 21,5 cm
  • Glasset kan kommes i opvaskemaskinen
Specifikationer
Varenummer: ES571039
Mærke: Eva Solo

Om Eva Solo

Det er nok de fleste der kender Eva Solo, som i dag er et meget respekteret brand over hele verden. Eva Solo er over 100 år gammel, og i dag sidder 4. generation ved roret. Det var forøvrigt den nuværende ejer Jan Engelbrechts mor der lagde navn til firmaet.

Eva Solo har alle årene været synonym med den måde vi lever på. Solide funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, designet til den tid de skal bruges i.

Solo står aldrig stille - altid på jagt efter den nye generation af Eva Solo produkter.

4 af 5 bedømmelser

(1 kundeanmeldelser)

0%

100%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

4. januar 2017 10.42

Bedømt af J. Sørensen

Foderbræt

Fint foderbræt; men underskålen undgår dog ikke at blive fugtig, da vandet løber nedad glassiderne og faktisk ender i skålen. Der er dog nogle små afløbshuller.

Fragt og levering