Her er der plads til mange fugle på en gang, og du kan samtidig i den store skål, give fuglene flere forskellige slags foder.

Med den store diameter er der plads til både korn, nødder og æbler, eller andet du ynder at give dine fugle. 

Jeg har placeret et foderbræt ude i haven, som vi kan iagttage fra flere rum. Her er der liv hele vinteren, og der er et mylder af både store og små fugle, som elsker at komme forbi og få noget at spise og drikke. Foderbrættet er også opstillet, så den står i nærheden af buske, så fuglene hurtigt kan komme i skjul, hvis det er nødvendigt. 

Dette solide Eva Solo fuglefodringsbur vil bringe liv og glæde til din have. Der medfølger wire til ophængning og burets bund har drænhuller, så regnvand kan løbe væk

Materiale:  Rustfrit stål og keramik
Mål:  Diameter: 22,1 cm, højde: 31,1 cm
Er nem at rengøre

Specifikationer
Varenummer: ES571027
Mærke: Eva Solo

Om Eva Solo

Det er nok de fleste der kender Eva Solo, som i dag er et meget respekteret brand over hele verden. Eva Solo er over 100 år gammel, og i dag sidder 4. generation ved roret. Det var forøvrigt den nuværende ejer Jan Engelbrechts mor der lagde navn til firmaet.

Eva Solo har alle årene været synonym med den måde vi lever på. Solide funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, designet til den tid de skal bruges i.

Solo står aldrig stille - altid på jagt efter den nye generation af Eva Solo produkter.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering