Ofte stillede spørgsmål

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Ved levering af bigbags, brændetårne eller andre pallevarer har du 3 muligheder alt efter ordrens størrelse og vægt. Postpakker sendes som udgangspunkt med PostNord. Standard levering med fragtmand og levering med mobiltruck. Desuden har du mulighed for selv at afhente visse typer produkter fra vores hovedlager i Tjæreborg nær Esbjerg. Læs mere om vores levering her.

Hvor længe kan julegaver byttes? 

Vi bytter julegaver helt til januar. Alle julegaver købt fra 15. november til 23. december, kan blive returneret hele januar, helt frem til 31. januar. Skulle varen ikke passe kan den altså blot sendes retur. Returlabel kan købes her.

Ordrebekræftelse, faktura eller lignende skal vedlægges pakken, sendes på mail eller skrives på ved køb af returlabel. Varerne skal som altid returneres i samme stand og så videre, efter de normale regler.

Jeg fortrød mit køb - hvad gør jeg? 

Fortrød du dit køb eller ønsker du at returnere en del af en ordre, kan du altid sende varen tilbage til os. Du kan med fordel købe returlabel igennem os her: 

Returpakke 0-20kg (20+ kg sendes i flere pakker) 

Paller - kontakt kundeservice 

Husk at overholde de gældende pakkemål og vægt, da der ellers vil komme ekstra opkrævning, eller pakken kan blive sendt retur til dig. Og husk selvfølgelig at gøre opmærksom på det, hvis du ønsker at bruge returretten. Læs mere her, under returret. 

Jeg nåede ikke at hente min pakke - hvordan får jeg leveret den igen? 

Kom du fra at hente pakken i pakkeshoppen? Det kan ske for selv den bedste! Du kan bestille genlevering af pakken, ved at oplyse dit ordrenummer og bestille fragten her - så sørger vi for resten: 

Genlevering PostNord, maks. 20 kg. 

Leverer I til hele landet? 

Vi leverer postpakker til hele Danmark. Pallevarer leveres til hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer (Fanø kan vi dog levere de fleste varer til). 

Skal I have bigbags og paller retur? 

Bigbags og pallerne er engangsemballage, og ikke noget vi skal have retur. Vi tager det selvfølgelig gerne retur, men der er ikke returordning på dem. Genanvend så vidt muligt palle og bigbag.

Spørgsmål?

Chat med os
Døgnet rundt

Email os

Ordre og leveringordre@haveglad.dk

Tilbud og indkøbtilbud@haveglad.dk

Genereltsalg@haveglad.dk

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Ring til os