Økologisk Plæne- og nyttehavegødning 4-1-2 er 100% organisk granuleret hønsegødning, fremstillet af gødning fra godkendte økologiske hønsebesætninger. Gødningen er granuleret, varmebehandlet og fri for bakterier.

Hønsegødning virker i hele vækstperioden og indeholder alle de hovednæringsstoffer planterne har brug for. Næringsstofferne udvaskes ikke, men frigives i takt med planternes behov. Gødningen svider ikke planterne og er let at strø. Velegnet overalt i haven - fra bede, plæne, blomster, grøntsager og krydderurter til buske og stauder. Granuleringen gør, at gødningen er specielt velegnet til græsplæner med robotplæneklippere.

Planteråd
Hønsegødningen kultiveres ned i det øverste jordlag (2-3 cm). Herefter nedbrydes den organiske gødning langsomt af jordens mikroorganismer, og derved sikres en langtidsvirkende effekt. Kan bruges fra februar til september Dosering: 100-300 gram pr. m2 Græsplæner: Fordeles ud over græsplænen. 10 - 50 kg pr. 100m2 alt efter hvor grøn græsplænen ønskes. Mos i græsplænen vil langsomt forsvinde ved brug af 40 - 50 kg.

Indhold
10 kg økologisk hønsegødning. Bestående af varmebehandlet kyllingemøg i 4-5 mm. piller.

Sammensætning
Total kvælstof: (N) 3,99%
Citratopløseligt fosfor: (P) 0,84%
Vandopløselig kvælstof: (N) 1,1%
Vandopløseligt kalium: (K) 2,4%

Pakket i Danmark. Produceret i EU. Opbevares tørt.

Læs også: Sådan gødes græsplænen
Læs også: eftersåning af græsplænen

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk
  • 100% organisk
  • Frigives langsomt - svider ikke
  • Med micro- og macronæringsstoffer
Specifikationer
Varenummer: FG1014-02-6
Mærke: Farmergødning
Variant: Poser á 10 kg.

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering