Flydende økologisk køkkenhave- og drivhusnæring i 1 liters dunk. Farmergødning køkkenhave- og drivhusnæring er en effektiv økologisk næring. Næringen er baseret på plantesaft fra økologiske hestebønner, og er derfor også velegnet til veganere, der ønsker at dyrke køkkenhaven uden brug af kunstgødning eller traditionel husdyrgødning.

Ægte statskontrolleret økologisk!
Farmergødning er de eneste flydende organiske gødninger på markedet, der er statskontrolleret økologiske. Gødningen er baseret på plantesaft fra økologisk dyrket plantemateriale og indeholder ikke pesticidrester som eksempelvis clopyralid.

Flydende økologisk næring:
– Til køkkenhave og drivhus
– Giver sunde og stærke planter
– Baseret på plantesaft


Indhold: 
1 liter plantesaft fra økologiske hestebønner. Velegnet til gødskning i drivhuset, køkkenhave, kapilærkasser og andre steder hvor der ønskes en hurtig effekt. Opbevares frostfrit.


Sådan gør du: 

Rystes godt før brug og blandes med vand. Vandes ud oven på jorden rundt om planterne. Anvendes i forholdet 1 liter næring til 10 liter vand eller efter behov. Er der tale om meget næringskrævende planter, kan der bruges 1 liter næring til 5 liter vand. Ved brug i kapilærkasser, kan man alternativt placere en håndfuld Farmergødning økologisk hønsegødning ved roden af planterne. Næringen bliver derefter langsomt frigivet, når man vander i kapilærkassen fra oven.

Bemærk: Da produktet er et organisk naturprodukt afgiver det lugt.


Indhold Total kvælstof 0,19 % Vandopløseligt kvælstof 0,12 % Total fosfor 0,051 % Total kalium 0,11 % pH 5,65

Specifikationer
Varenummer: FG1008-031
Mærke: Farmergødning
Variant: 1 liter, 2,5 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering