Beskæringspakke bestående af Felco 160 L og Felco 702. Felco 160 L er en beskæresaks der passer til større hænder. Saksen har en høj ydeevne og er let og effektiv at bruge. Håndtaget er produceret af glasfiberkomposit og er ergonomisk og komfortabel at anvende. Saksen har et skråtstillede skærehoved, hvor saftrillen hindrer at klingen sætter sig fast og gør hele skære oplevelsen god.

Ønskes mere information om beskæresaksen kan du læse mere om produktet her:

Felco 702 beskærehandske er en solid handske, hvis formål er at bruge som beskyttelse ved intensiv brug. Handsken er med læderforstærkninger ved håndfladen og fingrene, så du er ekstra beskyttet. Håndryggen er foret og udført i spandex, der gør handsken stræk- og åndbart. Dette gør handsken behagelig at have på, imens du er godt beskyttet under skæringen.   

Du kan finde mere information om beskærehandsken lige her:

Felco er gartnernes foretrukne valg og efter vores mening det absolut bedste på markedet indenfor beskæring og tilbehør. 

Værd at vide om produktet

  • Sampak med saks og handsker
  • 100% phthalatfri
  • Topkvalitet fra Felco
Specifikationer
Varenummer: SN06131-2
Mærke: Felco
Hånd: Højre
Håndstørrelse: Stor
Længde: 201-250 mm
Skærediameter: 21-40 mm

Om Felco

Schweiziske Felco har produceret produkter til beskæring i absolut højeste kvalitet siden 1948. Felco’s produkter er kendt for deres store holdbarhed og mange innovative løsninger. Flere af produkterne har livstidsgaranti, og du har altid mulighed for at få reservedele hvis uheldet skulle være ude. Felco laver produkter til både det professionelle marked og til private. Hvad beskæringsprodukter angår fås det simpelthen ikke bedre end Felco.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering