Den originale, danske champignonmuld fra GreenBio™. Champignonmuld er et alsidigt produkter, der er blevet brugt til havebrug i mange år og er meget velegnet til bl.a. hækplantning, topdække omkring hæk, jordforbedring samt i drivhus. 

Gartnerens anbefaling

Champignonmulden er en rigt god og næringsrig muld, der er særlig velegnet til nyanlægning af haver, som jordforbedring af eksisterende havejord - specielt til næringskrævende planter i højbede og drivhuse. Du kan derfor med stor fordel lægge ca. 10 cm på og herefter vende det i eksisterende jord.

Du får også et godt resultat ved at bruge Champignonmuld som topdække for at undgå ukrudt og som næringstilskud ved potteomplantning. Da mulden indeholder en meget høj koncentration af næringsstoffer, skal du blande den op med din almindelige jord i forholdet ¼ champignonmuld og ¾ almindelig havejord inden du planter i den.

Indhold

Vores dansk producerede champignonsmuld består af velkomposteret hestegødning, og er et meget fint og homogent materiale med masser af god næring til planter. Champignonmuld indeholder langtidsvirkende kvælstofgødning i organisk form samt værdifulde mikronæringsstoffer. 

Leveringen er inklusiv i prisen og champignonmuld i leveres til din adresse i praktisk emballeret bigbag. Ganske simpelt og lige til at gå til. 

Værd at vide om produktet

  • 100% organisk naturlig næring
  • Meget høj gødningseffekt
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland

Specifikationer
Varenummer: 43070701
Mærke: GreenBio

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering