GreenBio vækstmuld til økologisk dyrkning er en god allround jordblanding, der er velegnet til mange opgaver i haven. Eksempelvis i køkkenhaven og ved bede.
Vækstmuld til økologisk dyrkning består af harpet muld, økologisk naturgødning, bakkesand og kompost. Komposten der bruges i vækstmuld, er modnet i minimum 2 år, hvilket sikrer et ensartet og homogent produkt. 

GreenBio Vækstmuld til økologisk dyrkning er specielt velegnet til køkkenhaver og højbede, men kan også benyttes som jordforbedring af eksisterende højbed. Du kan plante direkte i mulden. Kan også fræses sammen med det eksisterende jord, og derved fungere som jordforbedring.


Indhold


GreenBio Vækstmuld til økologisk dyrkningbestår af harpet muldjord, organisk økologisk naturgødning, bakkesand og kompost. 

1 bigbag (1000 liter) dækker ca. 50 m2. Prisen er inklusive levering.

Værd at vide om produktet

  • Det miljøvenlige valg
  • Dansk kvalitet fra Nordjylland
  • Kæmpe udvalg i jord og muld

Specifikationer
Varenummer: 4307027
Mærke: GreenBio
Rumfang: 1000 liter

Om GreenBio

GreenBio producerer og forhandler en bred palette af kompostbaserede jord- og haveprodukter i høj kvalitet. Produkter der tager udgangspunkt i naturlige råvarer, uden giftrester, kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Dansk kvalitet fra Nordjylland.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering