Kraftige røde gummifliser til inde- og udendørsbrug. De robuste gummifliser bliver brugt til mange formål og er perfekte til eksempelvis faldsikring under et gyngestativ eller ved sandkassen, hvor børnene kan lande blødt hvis de skulle falde. 

De røde gummifliser fra NORDIC PLAY er meget kraftige og vejer intet mindre end 7,2 kg. stykket! Mange andre gummifliser i markedet der kun vejer 4-5 kg.

Fliserne er udført i et vejrbestandig materiale der kræver minimal vedligehold. Brug f.eks. blot vand og sæbe til at tage skidt og eventuelle alger af med, hvis fliserne står ude om vinteren.


Gummifliserne er behagelige at gå på og giver et perfekt, blødt underlag for leg og andre aktiviteter. Af den grund benyttes de ofte ofte på terrasser, i udestuer eller andre steder hvor der skal tages hensyn til komfort og ergonomi. 

Fliserne er desuden populære i fitnesscentre, til Crossfit samt cardio træning og til hjemmetræning.


Gummifliserne har en maximal godkendt faldhøjde på 100 cm.


Produktinfo:

Flisefarve: Rød
Størrelse pr. gummiflise: 500 x 500 x 30 mm
Vægt: 7,2 kg. pr. stk.
Antal: 120 stk. fliser svarende til 30 m2
Inkl. 4 stk. dyvler pr. flise 
Godkendelser: EN1177
Max. faldhøjde: 100 cm

Værd at vide om produktet

  • Godkendt faldhøjde på 100 cm
  • Robuste kvalitetsfliser - 7,2 kg!
  • Til inde- og udendørs brug
  • EN1177 godkendt
Specifikationer
Varenummer: NSH810-179
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Rød

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering