Gyngestativet ”Alma” fra NORDIC PLAY med 2 sorte gynger giver børnene et frirum med leg, hvor motorikken samtidig styrkes.


Stativet er beregnet til nedgravning for øget sikkerhed og stabilitet af gyngestativet.


Gyngestativet anvendes til børn i alderen 3 til 10 år, og kommer i en sort farve, hvor træet er FSC certificeret. Gyngens reb kan let justeres, sådan at gyngerne kan bruges af store og små børn.

De klassiske gyngesæder, som er med et robust og vejrbestandigt reb, som skaber sikkerhed og tryghed, når der skal leges i haven.


Opsætningen af stativet sker nemt, da beton til nedstøbning af stolperne er inkluderet. Nedgravningen og støbningen af gyngestativet sikrer et ekstra robust gyngestativ. Stativet er lavet af FSC certificeret fyrretræ, som er i en sort grundmalet farve, som giver din have et nordisk udtryk. 

Specifikationer:
Anbefalet alder: 3-10 år
Gyngestativ: Dimensioner ekskl. sikkerhedsafstand Højde: 210 cm Bredde: 240 cm Dybde: 9 cm Medfølger: 1 stk. stolpe NTR-A imprægneret 9x9x240 cm 2 stk. stolper NTR-A imprægneret 9x9x300 cm 2 sæt gyngebeslag 4 poser støbebeton Gyngesæde: Dimensioner: Bredde: 42 cm, dybde: 14,5 cm, højde: 4 cm Max belastning: 50 kg pr. gynge 

Specifikationer
Varenummer: NSH807-102
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Sort

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering