​Bliv bæredygtig – få rene råvarer og god samvittighed
Swipe to the left

GreenBio bæredygtig muld – få rene råvarer og god samvittighed

Bliv bæredygtig – få rene råvarer og god samvittighed

Alle Greenbios råvarer er omhyggeligt udvalgt efter en grundtanke om bæredygtighed.


Lokale råvarer

Vi anvender kun råvarer som fremstilles eller udvindes lokalt i Danmark og i vores eget nærområde.

Derved minimerer vi transporten af vores råvarer og CO2-forbruget. Kun færdige varer transporteres, i de fleste tilfælde direkte ud til slutkunden.


Genanvendte materialer

En rækkeelementer i vores muld- og gødningsblandinger er restprodukter fra anden produktion. Det gælder eksempelvis vores fibergødning, vermiculite (lermineral) og biokompost.

Dette sikrer et minimalt forbrug af ressurcer da disse råvarer i forvejen produceres uanset om vi køber dem eller ej. Ved at købe denne type produkter er du med til at støtte en fuld genanvendelse af materialerne.


Pas på din have - og på vores natur

Du skal både have rene råvarer i din egen have og god samvittighed. Greenbios muld-, jord- og gødningsblandinger indeholder kun råvarer, som enten er genanvendte eller materialer, som nemt genskabes i naturen.

Vi har eksempelvis fravalgt spagnum i vores jordblandinger, da spagnum udvindes fra højmoser, som tager hundredevis af år om at gendannes. Vores alternativer til spagnum er lige så gode og alle råvarerne genskabes nemt i naturen i løbet af en sæson eller to.