Swipe to the left

GreenBio bæredygtig muld – få rene råvarer og god samvittighed

5 år siden 2 kommentarer

bæredygtige produkter

Bliv bæredygtig – få rene råvarer og god samvittighed

Alle Greenbios råvarer er omhyggeligt udvalgt efter en grundtanke om bæredygtighed.


Lokale råvarer

Vi anvender kun råvarer som fremstilles eller udvindes lokalt i Danmark og i vores eget nærområde.

Derved minimerer vi transporten af vores råvarer og CO2-forbruget. Kun færdige varer transporteres, i de fleste tilfælde direkte ud til slutkunden.


Genanvendte materialer

En rækkeelementer i vores muld- og gødningsblandinger er restprodukter fra anden produktion. Det gælder eksempelvis vores fibergødning, vermiculite (lermineral) og biokompost.

Dette sikrer et minimalt forbrug af ressurcer da disse råvarer i forvejen produceres uanset om vi køber dem eller ej. Ved at købe denne type produkter er du med til at støtte en fuld genanvendelse af materialerne.


Pas på din have - og på vores natur

Du skal både have rene råvarer i din egen have og god samvittighed. Greenbios muld-, jord- og gødningsblandinger indeholder kun råvarer, som enten er genanvendte eller materialer, som nemt genskabes i naturen.

Vi har eksempelvis fravalgt spagnum i vores jordblandinger, da spagnum udvindes fra højmoser, som tager hundredevis af år om at gendannes. Vores alternativer til spagnum er lige så gode og alle råvarerne genskabes nemt i naturen i løbet af en sæson eller to.

Jan sundall Pedersen 2 år siden at 15.54
Hej..
Er det garanti for det ikke er dræbe snegle eller deres æg i det jord til højbede..
M.v.h. Karen
Michael K. - Haveglad.dk 2 år siden at 10.26
Hej Jan og Karen
Vi har ikke som sådan garanti for det, men vi har heller ikke haft problemer med det.

Vores GreenBio muld produkter er også milekomposteret, som betyder at mulden opnår en temperatur omkring de 60-70 grader, ca. tilsvarende varmebehandling - blot naturligt.

Add ?profile=1 to the url to enable profiling.

If you're using PHPStorm and have the RemoteCall plugin installed append ?profile=1&links=1 to the url to enable profiling including links to PHPStorm (this might be a slower).

(This message can be hidden in System > Configuration > Developer > Profiler.)