HG Køkkenhavemuld er en kompostbaseret muld, der er sammensat til at skabe optimale vækstbetingelser for grøntsager, frugter og krydderurter i køkkenhaven. Du får en 100% spagnumfri muld i topkvalitet, der er udviklet i samarbejde med danske anlægsgartnere. Mulden har et højt indhold af organisk naturgødning og er rig på mikronæringsstoffer.

Anvendelse

Køkkenhaven har især brug for et ekstra næringstilskud af den grund, at det organiske materiale løbende fjernes. Ukrudt luges væk, grøntsagerne ender på middagsbordet, og planterester ryger på komposten. 

Du kan enten plante direkte i HG køkkenhavemuld eller bruge den som et jordforbedrende og gødningsrigt toplag om foråret. Når mulden anvendes som toplag, forbedrer den både jordstrukturen og tilføjer gødning og næringsstoffer til planternes rødder.

Mulden er klar til brug ved levering. Vi anbefaler at tilføre ekstra gødning mindst en gang i vækstsæsonen.

100% sneglefri. Bemærk: Køkkenhavemuld kan ikke bruges i surbundsbede.

Sammensætning

HG Køkkenhavemuld består af godt harpet muld fra Nordjylland, bakkesand, næringsrig komposteret naturgødning og langtidsmodnet kompost. Denne blanding resulterer i en porøs og luftig struktur, der giver planternes rødder optimal tilgængelighed af vand og næring. Alle ingredienser i mulden er 100% danske og 100% naturlige, hvilket betyder, at den er fri for eventuelle giftstoffer og kunstgødning.

Mulden bliver leveret i en praktisk bigbag direkte til din adresse, så du undgår spild og unødig oprydning.

Produktet fåes også i 1000 liter bigbag

Med HG Køkkenhavemuld får du

Høj kvalitet - Mulden er produceret og kvalitetssikret på eget anlæg i Nordjylland. Der er ikke “snydt” med mængden af organiske næringsstoffer.

Hurtig levering - Vi blander mulden ved ordremodtagelse og leverer typisk til dig inden for 1-3 hverdage. Derved får du et frisk produkt der er klar til brug.

Alt inkl. - Prisen er inkl. levering og uden skjulte omkostninger og gebyrer.

Værd at vide om produktet

  • Spagnumfri køkkenhavemuld
  • 100% organisk gødet
  • Færdigblandet og klar til brug 
  • God struktur som kan holde på vand og næring
Specifikationer
Varenummer: HG430304015
Mærke: Haveglad

Om Haveglad

Det rigtige udgangspunkt for sund vækst i haven. HG er ærlige muldprodukter til den helt rigtige pris. Udviklet af fagfolk og produceret i Danmark med udgangspunkt i naturens egne råvarer. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering