Inviter børnene med ind i haven og lad dem opleve den sjove verden med jord under neglene ved hjælp af Land have børnevenlige højbede! Dette kompakte højbed lavet af smukt lærketræ gør det let at starte, og det er en overskuelig måde for børnene at tage del i havearbejdet.


Højbedet er konstrueret med rammer i intervaller på blot 14 cm i højden, åbner dette højbed op for kreative muligheder. Stablerammerne giver dig fleksibiliteten til at bygge op til en højde på 28 cm, 42 cm, 56 cm og så videre – tilpasset efter jeres behov og fantasifulde projekter.


Land have højbedet er fremstillet af det holdbare og charmerende lærketræ, der både tilføjer en naturlig skønhed og en robust struktur til dit haveområde. Lad børnene udforske, lære og have det sjovt, mens de fordyber sig i den magiske verden af planter og dyrkning.
Specifikationer
Varenummer: LH86-3
Mærke: Land
Størrelse: 0,5x1m 14 cm høj 1 lag, 0,5x1m 28 cm høj 2 lag, 0,5x1m 42 cm høj 3 lag, 0,5x1m 56 cm høj 4 lag
Variant: 14-cm-1-lag, 28-cm-2-lag, 42-cm-3-lag, 56-cm-4-lag

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering