Kaktusjord fra Holmebo er en mørk og fintkornet jordblanding til dyrkning af kaktusser, sukkulenter og bonsai. Jorden er mildt gødet og tilsat kalk for at sikre en optimal pH-balance samt iblandet sand for bedre dræningseffekt og for at lette etablering af rodnettet. 

Kaktusjord er med dets fine struktur og milde gødning desuden velegnet til såning, frøspiring og stiklinger.

Fremgangsmåde

Kaktusser og sukkulenter bør omplantes hvert andet år. Ved omplantning bør du vælge en potte, der er to til tre centimeter bredere end den forrige. Vær forsigtig med rødderne, når du fjerner planten, da de kan være vokset fast på indersiden af potten. Placer planten i den nye potte i samme dybde som tidligere og fyld jorden omkring den. Sørg for, at den nye kaktusjord er godt fugtet. Undgå at vande igen, indtil jorden næsten er tørret ud. Undlad desuden at gøde i de første tre uger efter omplantningen.

Sammensætning

Tørvemuld tilsat sand 
Tørvemuld H2-H4: 53 %
Tørvemuld H6-H8: 40 %
Sand: 7 %
Struktur: Fin
Surhedsgrad (ca): pH 5,5-6,5

Værd at vide om produktet

  • Finkornet jordblanding
  • Mildt gødet og tilsat kalk
  • God dræningseffekt
  • Kvalitet siden 1948
Specifikationer
Varenummer: HB1092000
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering