Holmebo Orkidéjord er det optimale vækstmedie til dyrkning af orkidéer. Jorden er porøs, luftig, drænende og giver godt fæste til rødderne. Orkidéjorden er let gødet og egnet til alle typer orkideer. Anvendes i professionelle gartnerier.

Fremgangsmåde

Orkidéer bør omplantes hvert andet eller tredje år, eller hvis plantens rødder har været for fugtige i lang tid. Fjern den gamle orkidejord og skyl rødderne med lunkent vand. Læg gerne hele rodsystemet i vand i 1-2 timer for at undgå, at rødderne knækker under omplantningen. Placer orkidéjord i bunden af en gennemsigtig potte og sæt forsigtigt planten i potten. Fyld op med mere jord. Gennemvand med gødningsvand og lad overskydende vand dræne helt væk. Placer orkideen et sted med godt lys, men undgå direkte sollys.

Sammensætning

Tørvemuld og barkmuld
Tørvemuld: 80 %
Barkmuld:  20 %
Struktur: Medium til grov
Surhedsgrad (ca): pH 4,5

Værd at vide om produktet

  • Godt fæste til plantens rødder
  • Fremragende dræningseffekt
  • Let gødet for optimal vækst
  • Kvalitet siden 1948
Specifikationer
Varenummer: HB1090600
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering