Kakao-flis består af de lette sprøde skaller fra kakaobønner, der her i landet bruges til fremstilling af chokolade. Kakao-flis kan bruges overalt i haven som dækmateriale og du undgår hermed brugen af kemikalier. Kakao-flis indeholder naturlige næringstoffer, der øger jordens humusindhold, forhindrer ukrudt, holder på jordens varme og øger beskyttelsen mod frost.

Kakao-Flis hæmmer dræbersnegle

Flisen indeholder naturligt forekommende koffein og Theobromin, som virker som gift overfor snegle, myrer, biller mv. Du behøver blot at udlægge et tyndt lag Kakao-Flis (ca. 3 cm) i dine bede, for at undgå at sneglene lægger æg der. Dræber-snegle lægger æg fra september til november måned. Ved vanding fremkommer en naturlig lim som binder skallerne sammen til en let porøs skorpe, der modstår blæst. Skorpen forhindrer lyset i at trænge ned til de spirende ukrudtsfrø. Bør opbevares tørt.

Dosering

Til dekoration anbefales en lagtykkelse på ca. 3 cm. ( skal dog efterfyldes hvert år. ) Ved mere effektiv ukrudtsbekæmpelse anbefales en lagtykkelse på mindst 5 cm. - nedbrydes med ca. 1-2 cm pr. år. 1 m3 ( 1000 ltr. ) rækker til ca. 20 m2 ved lagtykkelse på 5 cm. I varme og fugtige perioder kan forekomme en uskadelig skimmelsvamp. I perioder med ekstremt meget nedbør kan Kakao-flis miste sin bindingsevne.

En hel palle indeholder 40 poser á 50 ltr.

Læs mere om brug af Kakao-flis her.

Værd at vide om produktet

  • Hæmmer dræbersnegle
  • Plæneklippervenligt
  • Forhindrer ukrudt
  • Holder på varme og fugt
Specifikationer
Varenummer: 4507010
Mærke: Biologisk Kakao-Flis
Rumfang: 50 liter

Om Biologisk Kakao-Flis

Kakao-Flis® er et overskudsprodukt fra chokoladefremstilling, hvor indholdet af kakaobønnen bliver til chokolade og skallerne bliver til Kakao-Flis®. Skallerne indeholder naturlige næringsstoffer, øger jordens humusindhold, beskytter mod frost, god til surbundsplanter, ligger fast på skråninger og er meget dekorativ. Flisen er effektiv mod ukrudt og dræbersnegle. Kakao-flis er desuden godt under roser, da den ikke indeholder harpiks.

4.6 af 5 bedømmelser

(5 kundeanmeldelser)

60%

40%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

24. oktober 2018 14.11

Bedømt af hanne pedersen

cacaoflis er flot

perfekt perfekt

30. juni 2020 23.09

Bedømt af Ann Andersen

Rigtig god vare

Jeg er fuldt Tilfreds med levering og produkt . Købte 50 liters cacaoflis og fik rabat.her handler jeg gerne igen.

9. juli 2020 07.32

Bedømt af John

Perfect

Great stuff

23. juni 2018 06.39

Bedømt af Bente Petersen

Bedømmelse kakaoflis

Produktet ser ud til at leve op til beskrivelse om, at det holder snegle uden hus og katte ude af bedene. Det ser pænt ud. Det er praktisk med de små sække, når man kun har en lille have.

23. juni 2023 11.19

Bedømt af Kristiina Nymand

God løsning

En god løsning for at holde ukrudtet væk og samtidigt holde på fugten. Bruger det i mit chilibede og mine rosenbede. Og så ser det pænt ud!

Fragt og levering

Related products

Bestseller
-9%
2.495,00 kr. 2.749,00 kr.

Gratis fragt

-5%
2.279,00 kr. 2.395,00 kr.

Gratis fragt

Bestseller
1.549,00 kr.

Gratis fragt