Land Classic højbede kan nu tage på en ny funktion ved at blive kombineret med den elegante mahogniliste-sæde. Dette tidligere Classic sæde med mahognilister er blevet genopfundet som en alsidig komponent til kreativ skulptur eller en behagelig siddeplads i dit udeareal. 

Sædet er designet til at passe perfekt til Land Classic højbede med en bredde på 40 cm. Sædet er placeret løst, men det holdes sikkert på plads takket være de aluminiumsskinner, der er monteret på undersiden.

Land sædet fås i to størrelser: 40 x 40 cm og 40 x 80 cm. Det kan også anbringes på den ene ende af et bed, der måler fx 40 x 120 cm, for ekstra alsidighed og designmuligheder. 

Mahognilister er fremstillet af træ fra bæredygtige kilder, hvilket sikrer en miljøvenlig tilgang. Træet udvikler med tiden en smuk sølvgrå patina, hvis det ikke behandles. Hvis du ønsker at bevare træets varme brune glød, kan det behandles med olie for at forlænge dets levetid og æstetiske appel.

Ønsker du et højbed til sædet, kan du tilkøbe det separat her på vores hjemmeside. 

Specifikationer
Varenummer: LH59-1
Mærke: Land
Størrelse: 40 x 40 cm , 40 x 80 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering