Land Fire stegeplader der passer til bålfadet, er fremstillet af en kraftig 6 mm tyk plade, og fås i de to størrelser 28 x 56 cm, der passer til 60 x 60 cm bålfadet og 38 x 76 cm, der passer til 80 x 80 cm bålfadet. 


Disse stegeplader er lavet specifikt til at passe perfekt til Land Fire bålfade, hvilket gør det enkelt at omdanne dit bålfad til en grill med plads til alle dine foretrukne sommergrillretter.


Før brug anbefaler vi at rengøre stegepladen omhyggeligt, hvorefter du smører et tyndt lag madolie på pladen. Efter afkøling skal pladen rengøres med en palet og en stålbørste eller ståluld, smøres igen med madolie og opbevares tørt indtil næste anvendelse.

Specifikationer
Varenummer: LH992
Mærke: Land
Størrelse: 28 x 56 cm, 38 x 76 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering