Gør brug af tidløs elegance med Land Modern's robuste kvadratiske plantekasse med smukt udformede ben, der kan skabe et raffineret touch i bymiljøer, ved indkørsler eller på terrassen.

Vælg kvaliteten af 2 mm galvaniseret stål, der bevarer sin karakteristiske metalliske grå farve. Den egentlige plantekasse har en højde på 40 cm, og tilføjet til dette er 10 cm høje ben, der giver mulighed for nem flytning ved brug af en palleløfter.


Drænhuller i bunden af plantekassen sørger for, at eventuelt overskydende vand kan trække væk, hvilket giver optimale vækstbetingelser for planterne. For ekstra beskyttelse og isolation, anbefales det at tilføje isoleringsmåtter indvendigt.


Land Modern plantekasserne kommer i en praktisk flad emballage og samles nemt på stedet ved hjælp af de medfølgende bolte. Giv dit udendørs miljø en touch af elegance og funktionalitet med denne plantekasse, der både er et æstetisk og praktisk valg for din have.


Specifikationer
Varenummer: LH223-9-2
Mærke: Land
Størrelse: 40 x 40 cm , 60 x 60 cm, 80 x 80 cm, 120 x 120 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering