Land haves unikke egetræs højbede, skabt af 20 mm tykke og 20 cm høje egetræsplanker.

Disse højbede er ægte naturvidundere, der bærer revner og knaster, som er naturlige kendetegn, der giver træet liv og karakter. Da træ er en levende organisme, kan det udvise forandringer over tid, såsom vridning og bevægelse.

Egetræ er kendt for sin ekstreme holdbarhed, takket være dets naturlige indhold af garvesyre, hvilket giver dig et langstidsholdbart produkt.

Hjørnestoplerne er designet med en let hældning, der sikrer, at vandet løber af og forhindrer ophobning. Samlingerne i hjørnerne er omhyggeligt skåret i en vinkel på 45 grader, der giver et præcist og elegant udseende. For dem, der ønsker ekstra beskyttelse, kan Land Haves klassiske sneglehegn nemt eftermonteres.

Land Wood højbedene har også den fordel, at de kan stables op til højderne 40 cm eller 60 cm. For at sikre stabilitet anbefales det at fastgøre lagene solidt sammen med normplader eller tilsvarende beslag – mindst 2 beslag pr. meter. Brug skruer af syrefast materiale for at undgå korrosion.

Ønsker du at skabe det det bedst mulige vækstmiljø, kan du tilkøbe Land haves isoleringsmåtter, der sikrer dine planter bedre vækst.

Du kan nemt samle højbedene, med det medfølgende værktøj og skruer. 

Oplev den naturlige skønhed og funktionalitet i vores egetræs højbede, der bringer en fornemmelse af tidløs elegance til din have eller udendørs rum.

Specifikationer
Varenummer: LH811-6
Mærke: Land
Længde: 25 cm, 40 cm, 60 cm, 80 cm, 120 cm, 160 cm, 240 cm
Størrelse: 40 x 40 cm, 40 x 60 cm, 40 x 80 cm, 40 x 120 cm, 60 x 60 cm, 60 x 80 cm, 60 x 120 cm, 80 x 80 cm, 80 x 120 cm, 120 x 120 cm

Om Land

Danske Land Højbede arbejder med flere materialer - ubehandlet råjern, der bliver flot rusten, træ og galvaniseret stål, der står med sin gråmelerede matte glans. Hvad der er flottest, det er op til dig, men begge varianter er fremstillet i et enkelt og funktionelt design. Du kan købe højbedene i færdige mål, eller du kan selv sammensætte højbedet i den længde, du skal bruge.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering