Little Tikes gåbil, kommer i en rød farve og er super praktisk, når hele familien skal ud og gå lange ture.  

Gåbilen er designet med fokus på komfort og støtte under legen. Med et praktisk skubbehåndtag, ryglæn, fodstøtte og armlæn kan bilen nemt tilpasses for at sikre den bedst mulige oplevelse for børnene.


Børnene kan nyde en behagelig og sikker køretur takket være disse tilpasningsmuligheder, der giver ekstra komfort og støtte.


For at gøre turen endnu mere underholdende har gåbilen en indbygget musikafspiller i rattet. Når der indsættes 2x1,5V AA-batterier (batterier ikke inkluderet), kan der afspilles musik og hornlyde. Dette skaber en festlig atmosfære og tilføjer ekstra spænding til dit barns køretur.

Specifikationer:
Max brugervægt: 23 kg
Produkt størrelse:H: 84,7 x L: 84,5 x D:45,5 cm
Vægt inkl. emballage: 4,09 kg
Produktvægt: 3,14 kg
Inkluderet tilbehør: Skubbehåndtag, ryglæn,arrmlæn, fodstøtte, musik/horn lyd,
Anbefalet alder: 2 år+.
Godkendelser : CE; EN71; samt EN62115

Specifikationer
Varenummer: NSH805-775
Mærke: Little Tikes
Farve: Rød

Om Little Tikes

Hovedfirmaet bag tyske Lechuza, Brandstätter, er bedre kendt for at have opfundet Playmobil.
Netop derfra har Lechuza høstet deres store erfaring med højkvalitets plastik produkter, som også ses på den lækre finish.

Lechuza gør en dyd ud af at gøre produkterne nemme at bruge. De har lavet deres helt eget vandingssystem hvor du kan følge med i vandstanden uden at skulle have inderkrukken op.

Navnet Lechuza er spansk, og betyder ugle, og det er ikke helt tilfældigt. Uglen er kendt som et klogt og overvågent dyr, og på samme måde overvåger og passer Lechuza's smarte vandingssystem på dine planter og sørger for dem.

- Det er i hvert fald symbolikken bag navnet - prøv vandingssystemet af og bedøm selv om ikke det er lige så smart som de siger! Hos Haveglad finder du et bredt udvalg af de smarte selvvandingskrukker fra Lechuze. Så bliver finishen ikke højere og kvaliteten bedre! Det bedste du kan gøre for dine planter.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering