Denne pakkeløsning består af den populære NAPOLI elektriske pizzaovn, hvor der i denne smarte pakke også er tilsvarende tilbehør inkluderet såsom pizzaspade, cover til ovnen og termometer. 


Napoli 13" pizzaovn er en elektrisk ovn perfekt til pizzaentusiaster. Nem at bruge, kræver ingen gas eller kul, blot strøm til og så er du i gang. Kan bruges både indendørs og udendørs året rundt. Kan opvarmes til 400 grader med 2 varmelegemer, hvor du kan lave en pizza på 2 minutter. Passer i et standard 60 cm køkkenskab. Du kan læse mere om pizzaovnen her: 


Pizzaspaden Kvalitets pizzaspade til NAPOLI pizzaovn med aluminiumsplade og træskaft. 28 cm lang, nem at rengøre. Egnet til hjemmebrug og professionel brug. Foldbart træskaft med solidt, ergonomisk greb for nem håndtering og praktisk opbevaring.  Læs mere om pizzaspaden lige her: 


NAPOLI termometer Digitalt lasertermometer for præcis varmemåling i udendørs grill eller pizzaovn. Måler temperaturer fra -50 til 530 grader Celsius. Brugervenlig: Peg, tryk, og få øjeblikkelige præcise resultater. Automatisk sluk efter 7 sekunder. Perfekt redskab til madlavning med varmekilder med variabel temperatur. Læs mere om termometeret lige her: 


Coveret er specielt designet til at passe til Napoli pizzaovnen. Det er lavet af vandafvisende og holdbar polyester, hvilket gør den perfekt til at beskytte pizzaovnen mod regn, sne og sollys. Dette forhindrer, at ovnen bliver beskidt eller beskadiget, og giver mulighed for at opbevare ovnen udendørs i løbet af sommeren. Ønsker du at læse mere om overtrækket kan dette gøres her:

Specifikationer
Varenummer: NSH785-002
Mærke: NAPOLI

Om NAPOLI

Lad Napoli produkterne tage dig med på en kulinarisk rejse til hjertet af Italien. Stilrent dansk design og enestående ydeevne giver mulighed for at skabe ægte italienske mesterværker både indendørs i køkkenet såvel som udendørs på en lun sommeraften, hvor roen sænker sig omkring bordet med familie og venner.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering