Når det drejer sig om madlavning, er præcis varmeregulering afgørende. I en almindelig ovn er det ganske enkelt at opnå, da du kan indstille temperaturen efter behov, og ovnen sørger for at holde den stabil. Men når du arbejder med en grill, pizzaovn eller en anden udendørs varmekilde, kan det være udfordrende at afgøre nøjagtigt, hvor varm din enhed er. 


Løsningen på dette problem er denne digitale lasertermometer, der giver dig præcis indsigt i din grills eller pizzaovns temperatur, på en sikker måde. 


Termometeret giver dig mulighed for at du kan finde præcis den rigtige temperatur, så den passer perfekt til din madlavning. 


Måden du bruger termometeret på er blot at pege lasertermometeret i retning af varmekilden, trykke på knappen, hvor du med det samme modtager et præcist svar. Dog skal der tages højde for at afstanden mellem termometeret og varmekilden påvirker bredden af laserstrålen i forholdet 12:1. Termometeret slukker automatisk efter 7 sekunder.  


Dette infrarøde lasertermometer kan måle temperaturer i intervallet fra -50 til 530 grader Celsius, hvilket betyder, at uanset om du arbejder med høj varme eller lave temperaturer, kan du trygt stole på dette infrarøde termometer for nøjagtige målinger.


Specifikationer:
Temperaturområde: -50 til 530 grader Celsius (Mulighed for at vælge Fahrenheit)
Nøjagtighed: 0-530 grader +/- 1,5 grader og minus 50 – 0 grader +/- 3 grader 
Driftstemperatur: 0-40 grader Celsius 
Driftsfugtighed: 10-95% 
Størrelse på termometer: H: 14 x B: 6,5 x D: 2,5 cm 
Strømkilde: 2 x 1,5V AAA-batterier (medfølger ikke)

Specifikationer
Varenummer: NSH785-031
Mærke: NAPOLI

Om NAPOLI

Lad Napoli produkterne tage dig med på en kulinarisk rejse til hjertet af Italien. Stilrent dansk design og enestående ydeevne giver mulighed for at skabe ægte italienske mesterværker både indendørs i køkkenet såvel som udendørs på en lun sommeraften, hvor roen sænker sig omkring bordet med familie og venner.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering