Træd ind i en verden af leg og udforskning med rebstigen fra NSH, der forener træets autentiske varme med styrken fra PE-rebet.

Denne enestående rebstige er designet til at blive monteret på to solide ophæng, og den sikres i jorden med lethed ved brug af to jordankre. Når den er korrekt installeret, når monteringshøjden en maksimal værdi på 210 cm, hvilket giver en optimal udfordring for børn i aldersgruppen 3-10 år.

Rebstigen skaber en mulighed for børn at udforske og udvikle deres fysiske evner på en sjov og mere spændende måde. Den naturlige kombination af træ og PE reb giver ikke kun en visuel appel, men også en fornemmelse af autenticitet og robusthed.

Med rebstigen kan du skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med latter, eventyr og sund motion.

Godkendelser:
Godkendt iht. EN71-1,2,3 og 8 CE
Godkendt Mål: Bredde 42 cm Højde maks. 210 cm

Specifikationer
Varenummer: NSH805-471
Mærke: NORDIC PLAY Active
Farve: Natur

Om NORDIC PLAY Active

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering