NORDIC PLAYS nye moderne elbil på licens Range Rover Sport SVR.

NORDIC PLAY har udviklet en imponerende elbilmodel baseret på licens fra Range Rover. Denne særlige model kaldet Sport SVR er specielt designet til børn og kommer i en 12V-version. Denne elbil er både sjov og sikker for børnene at køre i.

Sport SVR-modellen fra NORDIC PLAY tilbyder en række fantastiske funktioner. Bilen kan enten styres manuelt af barnet selv eller betjenes af en voksen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Begge døre kan åbnes nemt, hvilket gør det bekvemt at stige ind i bilen. Desuden er der indbygget LED-lys foran, så bilen er tydeligt synlig i trafikken.

Der er indbygget bluetooth i bilen, der giver mulighed for at tilslutte mobil, så der kan nydes musik under kørslen. Derudover har bilen et voltmeter, der giver dig mulighed for at overvåge batteriniveauet, så du nemt kan se, hvornår det er tid til at oplade bilen igen.

Specifikationer:
Gear: Manuel med 2 fremadgående og bakgear.
2,4 GHz fjernbetjening: 3 fremadgående gear og bakgear.
Hastighed med fodpedal: 2 / 3,2 km/t.
Hastighed med fjernbetjening: 1,7 / 2,4 / 3,2 km/t afhængig af gearvalg.
Batteri: 1x12V3,5AH inkl. oplader 15V 800 mA.
Ladetid 8-12 timer.
Kørsel 1-2 timer.
Motor: 15Wx2.
Samlet størrelse: H: 47,9 x B: 98 x D: 61,7 cm.
Vægt 18,11 kg.
Godkendelser : CE; EN71; samt EN62115

Bilen understøtter: MP3, bluetooth, lys, lyd, musik, power display, blød start, realistisk instrumentbræt, døre kan åbnes, sidespejle og sikkerhedssele, og bagspoiler.  

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-771
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Blå

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering