Hvis dit barn har en drøm om at blive jægerpilot, så vil de elske Elflyet fra NORDIC PLAY. Joysticks er designet på en måde, der kombinerer elementer fra krigsfly og elbiler, hvilket skaber en autentisk og spændende flyveoplevelse for børnene. 

Elflyet har en realistisk forrude og en propeller, der drejer med rundt, når flyet kører. Det skaber en autentisk flyveoplevelse. Flyet kan også styres af en voksen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Du kan tilkøbe flyet i enten rød eller blå farve.

Flyet er udstyret med to store EVA forhjul, der giver mindre støj og giver flyet balance. Der er også to universelle vinge støttehjul og to universelle baghjul, som kan køre i alle retninger. Dette giver mulighed for 360 graders drifte, hvilket er rigtig sjovt!

På instrumentbrættet finder du 8 livlige LED-lys og underholdende lydeffekter såsom flystart, maskingeværlyd og bombelyd. Dette skaber en utrolig spændende og fantasifuld oplevelse, hvor du vil føle dig som om du er midt i en luftkamp. For at gøre flyveturen endnu mere personlig, kan du tilslutte din egen MP3 musik via USB-indgangen og sætte musik på, mens du "flyver."

Vingerne kan nemt foldes sammen, så det nemmere kan opbevares. 

Alt i alt er Elflyet fra NORDIC PLAY Speed en fantastisk gave til børn, der drømmer om at blive jægerpiloter. Det giver dem en sjov og realistisk flyveoplevelse med spændende lydeffekter og mulighed for at tilslutte egen musik. Samtidig er det et stilfuldt design, der gør det til en fed legetøjsflyver for ethvert barn med flyvedrømme!

Specifikationer:
Kan køre frem og tlibage. Med 2,4 GHz fjernbetjening kan du vælge 3 hastigheder. Hastighed max: 1,5-3 km/t afhængig af hastighed valgt. Batteri: 2x6V4,5Ah inkl. oplader 12V. Ladetid 8-12 timer. Flyvetid 1-2 timer. Motor: 25Wx2.

Funktioner:
Understøtter MP3, radio, lys i cockpit, lyde, realistisk instrumentbræt og design, døre kan åbnes, stødabsorberende EVA hjul, forrude, propeller der drejer rundt og sikkerhedssele. Fjernbetjening skal bruge 2x1,5V AAA batterier (ikke inkluderet). Max brugervægt: 30 kg. Samlet størrelse: H: 62 x B: 100 x D: 124 cm. Vægt 15 kg. Anbefalet alder: 3-8 år. Godkendelser: CE, EN71, ASTM F963, GB6675, GB19865, EMC, samt EN62115

Værd at vide om produktet

  • Mange timers god leg
  • Realistiske detaljer
  • Kvalitet - udført i robuste materialer
Specifikationer
Varenummer: NSH805-893
Mærke: NORDIC PLAY Speed
Farve: Blå

Om NORDIC PLAY Speed

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering