Kunstigt PVC plastik juletræ model "ALEX" er et kompakt PVC-juletræ, der er slankt i sit design. Juletræet er med indbyggede LED-lys og en stivnet top, så du nemt kan sætte en stjerne på toppen.

Der følger også et forbindelsesstik med, så du kan tilslutte passende stjerne til resten af dine lyskæder. Drives med 230V og leveres med en metalstander, som kan foldes sammen og nemt pakkes væk.    

Fordelen med et kunstigt juletræ er, at det er allergivenligt og drysser ikke med grannåle ligesom naturlige juletræer gør. Du kan tilkøbe en opbevaringspose til træet, så du nemt kan opbevare det, uden det bliver beskidt, så det kan bruges år efter år.    

Træet måler 140 x 74 cm, og anbefales til indendørs brug.  


Specifikationer:
Type : Juletræ kunstig.
Materialer : PVC. Brand hæmmende.
Højde : 140 cm
Bredde : 74 cm
PVC gran kviste: 284 stk.
Lyskilde: LED - 230V
Antal LED lys: 100 stk.
Godkendelser/test : CE, RoHS, EN71-2, EMC, REACH

Værd at vide om produktet

  • Skøn julestemning til huset
  • Brug igen - år efter år
  • God kvalitet - mange fine detaljer
Specifikationer
Varenummer: NSH780-113
Mærke: NORDIC WINTER
Farve: Grøn

Om NORDIC WINTER

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering