Kunstig PVC juletræ model "ALF", er en serie af lavere og smallere kunstig juletræer, så den optager mindre plads. Træet kommer uden indbyggede LED-lys, hvilket giver dig mulighed for at tilføje din egen lyskilde, hvis dette ønskes. 

Toppen er afstivet så du har mulighed for at påsætte stjerne til toppen. Juletræet har en højde på 80 cm og leveres med plastfod, og sammenklappet. Nemt og hurtigt at sætte op og pakke ned efter jul. Bør kun anvendes indendørs. 

Træet er allergivenligt og fælder ikke som naturlige juletræer. Juletræet kan bruges år efter år, hvilket sparer dig for en tur på genbrugspladsen efter jul.

Ønsker du at undgå træet bliver støvet eller beskidt, kan du tilkøbe en opbevaringspose, så du nemt og sikkert kan opbevare træet efter jul.   

Specifikationer:
Type : Juletræ kunstig.
Materialer : PVC. Brand hæmmende.
Højde : 80 cm
Bredde : 46 cm
PVC gran kviste: 70 stk.
Godkendelser/test : CE, RoHS, EN71-2, REACH

Værd at vide om produktet

  • Skøn julestemning til huset
  • Brug igen - år efter år
  • God kvalitet - mange fine detaljer
Specifikationer
Varenummer: NSH780-100
Mærke: NORDIC WINTER
Farve: Grøn

Om NORDIC WINTER

Nordic Play Active sætter fokus på at kombinere læringsproces, styrkelse af motorikken, legeværdi, kvalitet og underholdning i et produkt. Egnet til børn i alderen 0-12 år. Alle produkter er selvfølgelig CE mærkede og godkendt iht. EN71. Endvidere er størstedelen af produkterne i træ produceret af FSC®certificeret træ. Et sikkert valg af udendørs leg til dit barn. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering