Økologisk Højbedsmuld fra Farmergødning leveret i bigbag. Økologisk Højbedsmuld er fremstillet af komposterede planter samt gødning i form af dybstrøelse fra økologiske køer, og er klar til at plante i. Mulden har en god struktur til højbedet og når højbedet er etableret skal der kun gødes en gang om året. Vi anbefaler at gøde med Farmergødnings økologiske hønsegødning enten i form af piller eller som granulat.


Du behøver ikke at udskifte den økologiske muld i dine højbede hvert år, men du skal naturligvis sikre, at der er nok næring og en god struktur i mulden.


Bemærk: Det organiske materiale i mulden vil over tid blive nedbrudt, hvilket normalt medfører, at det er nødvendigt at tilføre nyt muld. Efter du har kultiveret mulden, kan du tilføje den nye muld - dette bør dog ikke ske efter kraftig regn. Desuden bør du heller ikke gøde, før jordtemperaturen når omkring otte grader. Dog er jordtemperaturen normalt højere i et højbed, fordi det er hævet fra jorden.


Farmergødning højbedsmuld er velegnet til udplantning af etablerede planter, men ikke til at så direkte i, da den økologiske gødning kan svide de små frø. Ønsker du at så direkte i højbedet, anbefaler vi at lægge et lag Farmergødning såjord øverst.

Værd at vide om produktet

  • Statskontrolleret økologisk 
  • 100% sphagnumfri 
  • God struktur der holder på næring og vand
  • Organisk gødet 
  • Færdigblandet og klar til brug 
Specifikationer
Varenummer: FG1005-045
Mærke: Farmergødning

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

4.5 af 5 bedømmelser

(2 kundeanmeldelser)

50%

50%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

21. november 2023 09.31

Bedømt af Flemming Sørensen

God jord til højbede

Vi har købt 2 højbede på tilsammen 7 meter. Vi har dyrket haven økologisk i mere den 15 år, og valgte derfor 1000 liter økologisk FarmerGØDNING fra Haveglad, som de leverede som aftalt i indkørslen tæt på de nye højbede. Produktet er af høj kvalitet som lovet på hjemmesiden.. Kan kun anbefales.

26. april 2022 07.34

Bedømt af Ulla

Øko jord

Fuld tilfredshed med den personlige ekspedition, den hurtige levering og produktet. Handler med garanti hos Haveglad.dk igen!

Fragt og levering