Stolpespyddet er fremstillet i pladejern forsynet med boltehuller til fastgørelse af stolpen, og afslutningsvis varmgalvaniseret for at opnå en lang levetid.


Korrosionsklasse C3 tåler middel påvirkning, og er derfor egnet til by- og industriområder med moderat svovldioxidforurening samt kystområder med lavt saltindhold. Stolpespyddet slås i jorden med en slagklods i træ eller hård plast. Anvend en tung hammer (undgå at slå direkte på stolpespyddet). Under nedslåning skal stolpespyddet holdes i lod indtil hele stolpespyddet ligger plant med jordoverfladen. Grav jorden fri omkring kassen, hvor stolpen skal monteres.

Monter herefter stolpen med franske skruer eller gennemgående bolte. Husk at bore for i stolpen før skruerne monteres, hvis der anvendes franske skruer. Afslut med at lægge jorden tilbage omkring stolpen.


BEMÆRK! Vi anbefaler, at stolpespyddet slås i jorden, således det ligger plant med jordoverfladen. På den måde sikres det, at stolpespyddet har den maksimale styrke til at modstå vind tryk på høje massive hegn. 

Specifikationer: 
Højde: 75 cm
Dimension: 91 x 91 mm

Specifikationer
Varenummer: NSH802-254
Mærke: Nordic Fence
Farve: Grå

Om Nordic Fence

Nordic Fence dækker over hegnsartikler til det professionelle hegnsmarked. I samarbejde med entreprenører i Skandinavien tilpasses  varesortimentet løbende - herunder sikringsartikler, maskinflet, panelhegn, svæveporte, ganglåger, samt tilbehør hertil. Disse produkter anvendes i stor stil ved eksempelvis sportsanlæg, industriområder og til sikring generelt.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering