Denne VENTUS vejrstation er til dig der ønsker at kunne modtage og holde øje med dit lokale vejr, med data direkte fra displayet. Et enkelt, tidløst og overskueligt display giver dig adgang til vigtige oplysninger, herunder vindhastighed og retning, lufttryk, luftfugtighed samt temperaturer, som alle transmitteres fra den trådløse udendørssensor. 


Udover disse nøgledata får du også glæde af en detaljeret vejrudsigt, et radio-kontrolleret ur med alarmfunktion, nedbørsinformation, wind chill og meget mere.


VENTUS vejrstationen kombinerer praktisk funktionalitet med enkelthed og stil for at give dig en omfattende oplevelse af dine lokale vejrforhold.


Specifiktioner:


Vejrudsigt: med 5 forskellige symboler. Tid: radio kontrolleret tid og dato, samt alarm funktion.
Vindhastighed: i knots, km/h og mph. Beaufort skala 1-12
Regn: daglig, total og historik, samt alarm
Lufttryk: i mb/hPa, inHg, mmHg og trends.
Temperatur: inde og udendørs.
Luftfugtighed: inde og udendørs. Månefase.
Display: 2 X AA Udendørs sensor: 2 X AA
Dimension vejstation komplet: H: 15,5 x B 7,4 x D: 11,1 cm.
Dimension display (LCD): H: 11,1 x B 7,4

Specifikationer
Varenummer: NSHW154
Mærke: VENTUS
Farve: Sølv

Om VENTUS

Turfline er en del af DLF Seeds, der er 100% ejet af danske landmænd. Det betyder, at produkterne er lavet i Danmark - og dermed også testet under vores egne klimaforhold. Derfor er du altid sikret en super høj kvalitet, når du køber et Turfline-produkt.

Turfline er leverandør af grøsfrø og plænepleje til både EM og VM i fodbold. Et kvalitetsmærke der giver dig garanti for den absolut bedste plænepleje samtidig med, der udvikles og testes nye produkter. Turfline er genvejen til en ny, smuk plæne.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering