Opgrader dine hestebokse med Holmebo's førsteklasses tørvestrøelse! Tørvestrøelse er ideel til at skabe et optimalt miljø for dine heste. Takket være tørvens evne til at absorbere store mængder væske og effektivt binde ammoniak, sikrer den en sund atmosfære for hestene med en lav pH-værdi, der er skånsom for deres hove. 

Med vores tørvstrøelse får du ikke blot en ren og tør bås, der er let at vedligeholde og næsten lugtfri, men også en bæredygtig løsning. Tørven nedbrydes hurtigere end andre strøelsesmaterialer og kan genanvendes som gødning, hvilket bidrager til en mere økologisk landbrugspraksis. 

Minimalt støv og udelukkende af plantemateriale sikrer, at vores tørvestrøelse ikke generer hestene på samme måde som traditionelle strøelsesmaterialer. Enhver resterende støv kan let minimeres ved vanding af tørvestrøelsen i båsen. Ønsker du en lysere bås, kan du kombinere tørven med spåner eller træpiller. 

Fremgangsmåde

  1. Boksen rengøres 
  2. Ved opstart fordeles ca. 8 poser pr. boks ved en standardboks på 12 m2. 
  3. "Luft" strøelsen for lettere håndtering og vand evt. igennem hvis den er meget tør. 
  4. Hestepærer fjernes dagligt og våde pletter fjernes efter behov. 
  5. Vedligehold: Ca. 1 pose pr. boks pr. uge. Bemærk at bunden kan blive liggende i op til et helt år.   

Holmebo tørvestrøelse fåes i praktiske poser på 300 liter (ca. 35 kg). Prisen er pr. pose, hvis du selv afhenter strøelsen på vores lager i Tjæreborg.

Forkæl dine heste med det bedste strøelse af svensk tørv fra højmosen - en garanti for topkvalitet og højeste standarder.

Specifikationer
Varenummer: 4516010
Mærke: Holmebo Tørv

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering