Højbede af træ

Højbede af træ giver et rustikt og naturligt udtryk i haven. Hvad enten du vælger den prisvenlige løsning med et højbed af pallerammer eller de mere eksklusive højbede i f.eks. robinietræ, får du et flot og naturligt udgangspunkt for blomster og grøntsager i haven. Her finder du også vores populære højbedspakker, der indeholder både højbedet og bigbag med højbedsmuld fra danske GreenBio.
Filter

Højbede lavet af træ


Er du også helt vild med at holde køkkenhave eller at dyrke planter og grøntsager hjemme hos dig selv? Så er højbede af træ det ideelle valg for dig. Når du vælger at plante i højbede af træ, opnår du mange fordele, som gør havearbejdet nemmere.

Med højbede i træ kan du nemlig afgrænse arealet med beplantning, og sidst men ikke mindst bliver det også nemmere at holde ukrudt væk, samtidig med at det er sværere for snegle at komme til dine grøntsager og ødelægge dem. Udover de praktiske egenskaber, er højbede i træ også en æstetisk flot løsning i de fleste haver.

Hos haveglad.dk tilbyder vi et stort udvalg af højbede i træ, der fås i mange forskellige mål og former. Men ønsker du at designe dit helt eget højbed af træ, er det også muligt hos os. Vi tilbyder desuden forskellige højbede træ, så du kan finde den træsort, der passer til din smag.

Se også artiklerne:

Det bør du vide om højbede af træ
Komplet guide til højbedet