Grov spagnum

Grov spagnum fra Haveglad.dk. Vi tilbyder en række forskellige typer af grov spagnum. Vores sortiment spænder over diverse mængder, lige fra få hundrede liter til flere tusinde liter grov spagnum. Vi tilbyder forskellige slags, og du kan her finde den grove spagnum granuleret til en størrelse på enten 20-40 mm eller 0-50 mm. Grov spagnum har en pH værdi på 3,5-4,5, hvilket betyder at den er et godt valg til mange forskellige haveprojekter.
Filter
-13%
3.495,00 kr. 3.995,00 kr.

Gratis fragt

Bestseller
-4%
2.394,00 kr. 2.495,00 kr.

Gratis fragt

-3%
2.549,00 kr. 2.624,00 kr.

Gratis fragt

Grov sphagnum

Den grove spagnum er velegnet til surbunde og har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Dette gælder for eksempel rhododendronbede, ved plantning af større buske eller træer og udbedring af svær jord.

Grov spagnum er en ideel spagnum til surbundsplanter, da den har en pH-værdi på ca. 3,5-4,4. Den grove struktur sikrer tilstrækkelig lufttilførsel til planternes rødder, hvilket de fleste surbundsplanter trives bedst med. Spagnummen egner sig godt til en bred vifte af surbundsplanter, herunder rhododendron, azalea, lyng, blåbær og pieris. Men hvis du skal plante hortensia, vil det være en bedre idé at vælge en fin spagnum.

Et godt råd: Sådan bruger du grov sphagnum

Læg din pose med grov sphagnum tæt på det sted du skal bruge det. Skær et hul enten i toppen eller i siden af posen og indsæt din vandslangen. Fyld posen rigeligt med vand og lad spagnummen suge vandet i et par timer, før du tømmer posen. Derved er din sphagnum gennemvædet og klar til brug.

Vær opmærksom på, at selvom posen indeholder 300 liter spagnum, svarer det kun til 200-240 liter i effektiv måling. Dette skyldes, at spagnummen er komprimeret og fylder mindre end sin fulde størrelse (ca. 40 x 40 x 80 cm). Efter opblødning vil spagnummen have en anden massefylde end den havde før komprimering, men mængden vil stadig svare til 200-240 liter i effektiv måling.

Billigt grov spagnum

Vi er en af danmarks største leverandører af bæredygtigt og billigt sphagnum. Du finder naturligvis vores produkter i en prisklasse, hvor alle kan være med, og vælger du at købe din grove spagnum på tilbud, får du et kvalitetsprodukt til en fordelagtig pris. Vi har fri fragt på alle vores grove spagnum hel-palle produkter.

Læs mere om brug af sphagnum her.