Krukkejord

Her finder du jord og muld til krukker og potter. Krukkejord fåes i mange varianter og har flere forskellige navne. F. eks. pottemuld, krukkejord, planteskolejord og plantemuld. Fælles for produkterne er, at de giver dine planter en god start og mulighed for at skabe sig et stærkt rodnet. Krukkejord fås i både poser og i vores populære bigbags hvis du har brug for større mængder.

Filter

Planter og mange krukker er virkelig smukke, men det er ikke kun det ydre, der tæller. I hvert fald ikke hvis du ønsker, at planterne skal blive ved med at stå flot. 

Lige fra frøet spirer, til opblomstringen er sket, er det vigtigt at give sin plante de bedste vækstbetingelser som muligt - og det kan du gøre med den rigtige krukkejord. Derfor tilbyder vi hos haveglad.dk et stort udvalg af krukkejord og krukkemuld til billige priser.  

I vores sortiment med krukkejord og krukkemuld finder du flere forskellige produkter, der alle er lavet til at skabe perfekte vækstmuligheder for dine planter. 

Du finder både vækst-ler, spagnumfri krukkejord, krukkemuld i en blanding af ler, NPK gødning og leca samt højbedsmuld. Mulighederne for at give dine nye planter en god start, eller for at forkæle dine gamle planter er mange. Læs mere om fordelene ved den enkelte krukkejord eller krukkemuld ved at klikke på det produkt, du ønsker.