Pottemuld fra Holmebo er en rigtig god allround muld, der kan bruges til de fleste planter i potter og krukker. Velegnet til planter og krydderurter af enhver slags, foruden stauder, altanblomster og stueplanter. 

Pottemulden indeholder en velafbalanceret mængde NPK gødning med mikronæringsstoffer, lergranulat samt leca. Leren gør at gødningen ikke udvaskes så hurtigt, og skaber samtidigt struktur i jorden der gør den lettere og mere luftig, så planterne får luft til rødderne. 

Derudover har leca kuglerne en fantastisk dræningseffekt. Bemærk: Ved plantning er det vigtigt at der er mindst ét hul i bunden af dine potter, så vand har mulighed for at blive ledet væk. Derved undgår du at planterne drukner, hvis vandet hober sig op. Pottemuld kan ikke benyttes til surbundsplanter. 

Pottemuld indhold 

Hovedbestanddele: 
Sphagnum, leca og lergranulat 

Sammensætning: 
75% Sphagnum H2-H4
15% Sphagnum H6-H8
5% leca 5% lergranulat
Struktur: Fin
Surhedsgrad: pH 5,5-6,5
Brugsvolumen: 40 L 

Tilsætninger pr. m3 brugsvolumen:
Kalkstensmel: 6 kg
Dolomitkalkmel: 2 kg
NPK 11-5-18 med mikronæringsstoffer: 1,5 kg

Værd at vide om produktet

  • Til allround brug i haven 
  • Med makro- og mikronæringsstoffer 
  • Stærkt rodnet og kraftige planter 
  • Tilsat leca for bedre dræning og struktur
Specifikationer
Varenummer: HB1112020
Mærke: Holmebo Tørv
Rumfang: 20 liter
Størrelse: 20
Variant: Poser á 20 liter

Om Holmebo Tørv

Med over 70 års erfaring med haveprodukter ved Holmebo hvad der skal til for at skabe bæredygtig og frugtbar dyrkning. Holmebo Torv er familievirksomhed fra Rydaholm i Sverige, har siden 1948 produceret naturlige haveprodukter i absolut topkvalitet. I sortimentet finder du blandt andet jordprodukter som rosenjord, plantejord, planteskolejord og blomsterjord samt yderligere produkter som plantesække, plænestarter, pinje- og dækbark og sphagnum.

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering

Related products