Brændekurve

Tænder du op med brænde i hjemmet, og mangler du opbevaring til dit brænde, som passer ind i indretningen? Så er du havnet det rigtige sted for her hos Haveglad kan vi præsentere et stort udvalg af brændekurve, som sørger for både praktisk og ikke mindst æstetisk flot opbevaring af dit brænde.
Filter
-40%
149,00 kr. 249,00 kr.

På lager

299,00 kr.

Få besked

Brændekurve - praktisk og elegant opbevaring til brænde

I de kolde efterårs- og vintermåneder er det være guld værd at kunne fyre op i brændeovnen. Det er en effektiv måde at opvarme et rum på, og så giver det en ekstra hyggelig atmosfære. Spørgsmålet er bare, hvor du skal placere det brænde, du skal bruge løbende? Et godt bud er at anskaffe dig en brændekurv.

Hos Haveglad har vi håndplukket forskellige brændekurve, der er praktiske og ikke mindst elegante i deres designs. De flotte kurve kan pynte i hjemmet og bidrage til den hyggelige atmosfære, hvor de samtidig fungerer som en smart måde at opbevare brænden på, så hverken snavs eller skidt ender på gulvet.

Brændekurve i flet og læder samt med eller uden hank

Hvis du er i tvivl om, hvilken brændekurv du skal vælge, er der et par ting, du kan overveje,  inden du beslutter dig. Det er blandt andet værd at overveje, hvilket materiale brændekurven skal være fremstillet af samt størrelsen af kurven. I blandt vores sortimentet finder du blandt andet de populære brændekurve i flet eller læder i flere forskellige størrelser.

Forhold dig gerne til, hvor nemt det skal være, når du skal bruge brænde. Det kan for eksempel være ekstra praktisk med en variant med hank, hvis du skal bevæge dig udenfor, når du skal fylde kurven op. Derudover kan det også være ekstra belejligt med en større variant, hvis der skal være plads til brænde til at kunne fyre en god håndfuld gange. Sidst kan du forholde dig til, om materialet på kurven matcher med det, du ellers har i dit hjem.

Køb en kurv til dit brænde hos Haveglad.dk

I vores sortiment har vi både brændekurve i flet, læder og andre materialer. Flere af dem findes også med hank, som gør det lettere at bære kurven rundt i hjemmet og ud til brændestablen. Derudover er det gode ved disse kurve, at de også i sommerperioden kan anvendes til opbevaring af tæpper, stearinlys eller andet. På den måde kan du nemt have gavn af kurven hele året rundt.

Gå endelig på opdagelse i vores udvalg, hvor du samtidig også kan blive inspireret undervejs og finde frem til din yndlings. Vi opdaterer løbende med nye og spændende varianter, og derudover sørger vi naturligvis for hurtig levering, så du straks kan få gavn af din nyindkøbte brændekurv.