Middelhavsjord

Har du planer om at plante middelhavsplanter som citrusplanter, oliven, mynte, lavendel, figner og hibiscus? Ved at plante dine middelhavsplanter i middelhavsjord kan du sikre, at dine planter får den nødvendige næring og optimale vækstmuligheder i forhold til dræn og underlag. 

Filter

Middelhavsjord til gode priser

Jord fra middelhavsregionen er anderledes end herhjemme, og derfor har planter med sydlige rødder andre behov end planter, der vokser naturligt herhjemme. Middelhavsjord er en særligt sammensat jordblanding, der er specielt fremstillet med henblik på at give middelhavsplanter de mest optimale forhold i unaturlige klimaer.

Middelhavsjord bruges blandt andet til: citrusplanter, oliven, palmer, nerie, lavendel, figner, bougainvillea, mynte, hibiscus, vin og kamelia

Levering lige til haven

På Haveglad.dk finder du middelhavsjord til gode priser. Vi har både almindelige poser på 40 liter og bigbags på 2000 liter til større projekter.Når du køber middelhavsjord på Haveglad.dk, sørger vi for alt det besværlige, uden at det går ud over prisen. Du skal blot angive din adresse, og så leverer vi din middelhavsjord i bigbags kvit og frit.

Har du spørgsmål angående middelhavsjord eller andre af vores varer, så er du i øvrigt altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 7027 2751 eller på chatten nede i højre hjørne af skærmen.