Økologisk jord og muld

Vil du dyrke dine egne økologiske grøntsager og haveplanter finder du her et stort udvalg af økologiske jord og muldprodukter, som enten er statskontrolleret økologiske, eller er godkendt til økologisk dyrkning. Dyrk og spis dine egne økologiske grøntsager og få ren økologi i din have.

Filter
-2%
-2%
1.549,00 kr. 1.578,00 kr.

Gratis fragt

-3%
2.995,00 kr. 3.083,00 kr.

Gratis fragt

1.979,00 kr.

Få besked

-1%
3.499,00 kr. 3.528,00 kr.

Gratis fragt

Økologisk havejord - godt for miljøet og for dig

Det bliver mere og mere populært at dyrke sin have økologisk, og derved også at benytte økologisk havejord, når drivhuset, bedene eller højbedet skal fyldes op med jord. Hos Haveglad tilbyder vi flere økologiske alternativer til det traditionelle, konventionelle havejord, som man køber i poser eller bigbags. 

Med økologisk havejord eller havejord godkendt til økologisk dyrkning, kan du med god samvittighed dyrke dine egne urter, grøntsager og andre afgrøder i muldjorden. Vi forhandler både jord og muld, som er godkendt af Miljø- og Fødevareministeriet til økologisk dyrkning, samt ægte statskontrolleret økologisk jord og muld til haven. 

Økologisk jord til haven 

Der er mange fordele ved at benytte økologisk jord til dine planter, men helt overordnet er det sikkerheden for, at man bruger havejord og muld uden nogen form for tilsat kemi. Det gør ofte de økologi en smule dyrere end andre jord og muldprodukter, men til gengæld får du garanti for gode og sunde dyrkningsmedier, der øver jordkvaliteten i din have.  

Der findes en lang række økologiske jordprodukter og produkter, der er godkendt til økologisk dyrkning. Ønsker du jord, der er godkendt til økologisk dyrkning er produkterne fra GreenBio og Holmebo et godt bud, mens Nordjyske Farmergødning er den absolutte markedsleder inden for ægte, statskontrolleret økologisk jord. En af vores mest populære økologiske produkter er netop en økologisk plantesæk hvor både gødning og jorden er 100% økologisk. Økologiske plantesække er lavet af naturlige materialer og er et godt valg, hvis du vil dyrke afgrøder der senere skal spises. 

Den gødning der er anvendt i vores økologi produkter, stammer udelukkende fra økologiske landbrug, og udbyttet og dyrkningsegenskaberne ved de økologiske alternativer er lige så gode som ved vores almindelige jordprodukter. Vi tilbyder alt lige fra økologisk jord til drivhuset, til plantekasser, til urtehaven og økologisk jord til højbede. Se vores guide til økologisk have

Økologisk jord til højbede 

Det er meget nærliggende at dyrke sit højbed økologisk. Der bliver hvert år anlagt nye køkkenhaver og højbede i de danske haver, og af disse bliver et større og større antal anlagt som økologiske. Flere og flere begynder nemlig at se økologi som et seriøst alternativ til traditionelle højbede, med konventionel jord. 

Hos Haveglad oplever vi en større og større efterspørgsel på økologisk jord til højbede og plantekasser. Det giver nemlig rigtig god mening at være selvforsynende af økologiske grøntsager, spiselige blomster og krydderurter fra egne højbede. Mere om økologisk højbed

Økologisk jord til drivhuset 

Specielt når det kommer til drivhuset anbefaler vi økologisk dyrkning. Grøntsagerne og frugterne i drivhuset er nemlig dyrket som fødevarer, og beregnet til spisning. Med økologisk havejord eller jord godkendt til økologisk dyrkning, er du sikret et godt økologisk alternativ i drivhuset. 

Økologisk drivhusmuld er perfekt til eksempelvis økologiske agurker, tomater, pebre, chilier og andre afgrøder, som mange dyrker i drivhuset. Her på siden findes jord til økologisk dyrkning i drivhuset, økologiske plantesække, økologisk så- og priklejord, økologisk køkkenhavemuld, drivhusmuld, pottemuld og meget andet.

Muld og jord til økologisk dyrkning 

Gødningen, som er anvendt i disse produkter, stammer fra 100% økologiske landbrug. Du opnår det samme udbytte og får de samme dyrkningsegenskaber, som når du vælger vores almindelige jordprodukter. Har du spørgsmål omkring økologisk muld og muld til økologisk dyrkning, er du velkommen til at kontakte os.  

Vi har Danmarks største udvalg i økologiske jord, økologiske plantesække og muldprodukter til den helt rigtige pris. Vores holdning er nemlig, at det ikke behøver at koste en formue at dyrke sin have med økologi. Held og lykke med dyrkningen. Vores jord og muld i bigbags er enten 100% statskontrolleret økologisk, eller godkendt til økologisk dyrkning ved Miljø- og Fødevareministeriet.