Økologisk plantesæk. Farmergødnings økologiske plantesæk indeholder økologisk dyrkningsmedie fremstillet af pileflis og økologisk dybstrøelse fra køer og høns. Plantesækken kan bruges i kapilærkasse eller direkte i bunden af drivhuset. I begge tilfælde skal der skæres dræn i bunden af sækken. Økologisk plantesæk indeholder alle nødvendige næringsstoffer til de første ugers vækst. Herefter kan der evt. suppleres med Farmergødnings økologiske gødning efter behov.


Sådan gør du:
Skær først 2 - 3 huller i bunden af plantesækken. Herefter vendes sækken rundt og der skæres huller til det ønskede antal planter. Efterfølgende vandes til jorden er fugtig. Lad sækken stå til næste dag. Tjek om der er behov for mere vand og plant herefter. Bruges der kapilærkasser, hvor vandet kommer fra neden, anbefales det at vande fra oven indtil rødderne har godt fat. Det kan desuden være en god ide at vande fra oven en gang om ugen i løbet af sommeren, så jorden ikke bliver for tør i toppen.


Indhold
40 liter økologisk voksemedie bestående af: 50% økologisk komposteret dybstrøelse, 50% økologisk pileflis, findelt og komposteret.


Deklaration
1½ x analyse, målt i vand
pH 6,9-7,5 
EC 25-40 mS/cm
Nitrat-N 90 -120 mg/l
Fosfor 15-35 mg/l
Kalium 700-750 mg/l
Magn.Mg 12-18 mg/l
Calcium Ca 22-30 mg/l
Sulfat S 50-70 mg/l

Specifikationer
Varenummer: FG1019-02
Mærke: Farmergødning
Rumfang: 40 liter
Variant: Poser á 40 liter

Om Farmergødning

Farmergødning leverer dansk økologi til din have. Det er 100% økologiske produkter fra Vesthimmerland. Som nogle af de få i Danmark opfylder Farmergødnings jord- og muldprodukter kravene til at kunne kalde sig statskontrolleret økologisk. Vi har et stort udvalg af økologisk gødning, jord og muld fra Farmergødning til dine blomster og afgrøder. 

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Kommentarer

Ingen anmeldelser. Del din indsigt med andre.

Fragt og levering