Levering

Vi leverer i hele Danmark med undtagelse af Bornholm og andre ikke-brofaste øer. Leveringen af dine varer sker enten med almindelig pakkepost for mindre produkter, eller med fragtmand for større produkter samt for palleprodukter. Det er desuden muligt at afhente nogle typer varer på vores lager i Tjæreborg nær Esbjerg.


Levering af postpakker

Vores normale leveringstid for postpakker er 1-3 hverdage. Vi sender dagligt med PostNord fra vores lagrer nær Esbjerg og bestiller du inden kl. 12, modtager du som oftest dine varer næste hverdag. Du kan vælge mellem hjemmelevering og levering til pakkeshop.

Læs mere om levering af postpakker


Levering med fragtmand

Vores standardlevering for palleprodukter er levering med fragtmand. Her bliver dine varer leveret med en fragtmand, der som udgangspunkt leverer til kantsten / fortov. Dog er fragtmanden ofte villig til at køre varerne helt ind i din indkørsel med sin elektriske palleløfter, hvis forholdene er hertil.

Læs mere om levering med fragtmand


Levering med mobiltruck

I nogle tilfælde er adgangsforholdene ikke indrettet til store lastbiler. I disse tilfælde tilbyder vi mobiltruck levering, som gør vi kan komme ind de fleste steder og levere til døren. Vognmanden medbringer ved denne leveringsform en motoriseret mobiltruck bag på lastbilen. Mobiltruck er særlig effektiv ved levering til haveforeninger, sommerhusområder og ved koteletgrunde.

Læs mere om mobiltruck levering


Afhentning fra vores lager

Vores varer bliver afsendt fra forskellige lagre i Danmark. Dog er det ved en række produkter muligt, selv at afhente fra vores hovedlager i Tjæreborg nær Esbjerg. Dette vil typisk fremgå på hjemmesiden, men er du i tvivl om du selv kan afhente varerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om afhentning fra lager


Bemærk: Alle leveringstider på hjemmesiden er vejledende. Enkelte varer kan være i restordre, og der kan forekomme perioder med særlig stor ordreindgang, specielt i starten af sæsonen. I disse tilfælde må nogle kunder påregne længere leveringstid, hvilket dog sjældent forekommer.

I perioder med generelt forlængede leveringstider tilstræber vi at gøre opmærksom på dette på forsiden af haveglad.dk, ligesom det tilstræbes, at berørte kunder kontaktes og orienteres om forlængede leveringstider p.r e-mail eller telefon. Vi fraskriver os ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering.

Spørgsmål?

Chat med os
Man - tors: 8.30 15.00
Fredag: 8.30 - 14.30

Email os

Ordre og leveringordre@haveglad.dk

Tilbud og indkøbtilbud@haveglad.dk

Genereltsalg@haveglad.dk

Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Ring til os

70 27 27 51
Åbningstider Man - tors: 8.30 15.00 Fredag: 8.30 - 14.30