Alletræmuld

Allétræsmuld er et specialiseret muldprodukt, der er perfekt til plantning af træer og større buske. Mulden passer til plantning af alle typer større og mindre træer, og sikrer at både nyplantede træer og buske får mulighed for at danne et kraftigt og stort rodnet. Skal du bruge muld til huller dybere end en halv meter, anbefaler vi først at fylde hullet med harpet muldjord.
Filter
1.149,00 kr.

Gratis fragt

Skal du plante træer eller større buske, er det afgørende at give planterne de bedste vækstbetingelser, de kan få, samtidig med at være bevidst om miljø og omgivelser. 

Allétræsmuld er perfekt til plantning af større buske og træer. Sammensætningen i allétræsmuld er langtidsmodnet kompost, som er blandet med naturgødning og almindelig muldjord, hvilket giver de gode egenskaber og dermed perfekte forudsætninger for vækst til dine træer eller buske. 

Hos haveglad.dk tilbyder vi prisbilligt alletræmuld i god kvalitet fra GreenBio, der er en nordjysk producent af muld, jord, kompost og gødning. Alle produkter fra GreenBio er lavet med miljøbevidsthed for øje, så du er sikret et 100 % dansk og 100 % naturligt produkt – også når du køber alletræmuld. 

Vi anbefaler, at der maksimalt udlægges allétræsmuld i en dybde på 0,5 meter. Er hullet dybere, kan der med fordel lægges harpet muldjord i bunden.