Muslingeskaller

Her finder du flotte muslingeskaller, der er perfekte til dekoration på stier og i bede, haver og parker. Muslingeskaller giver et markant og flot udtryk i haven, hvor de – afhængig af vejret – skifter farve alt efter om de er våde eller tørre. Kalken i muslingeskaller optages langsomt i jorden og så hæmmer skallerne desuden vækst af ukrudt.
Filter
1.695,00 kr.

Få besked

Hvorfor bruge muslingeskaller?

Muslingeskaller er et skønt produkt til dekoration i din have. Det er ikke kun anvendelige til dekoration, men har faktisk en praktisk funktion. Muslingeskaller indgår i en del af det naturlige økosystem, hvor kalk fra skallerne optages og nærer jorden. De smukke skaller vil changere smukt og er et anderledes valg indenfor bunddække.

Sådan anvender du muslingeskaller

Du kan anvende muslingeskaller et hav af steder i din have. De smukke skaller vil med deres skønne farver changere og skabe et flot udtryk. Muslingeskallerne ændrer også udsendende, alt efter om det har regnet, eller om de er tørre, hvilket gør dem særlige. Brug gerne muslingeskallerne i dine potter og krukker og som skønt bunddække i havens bede.

Muslingeskaller er med til at skærme planters rødder for solen, og sørger for at jorden holdes fugtig. Samtidig vil skallerne om vinteren yde beskyttelse mod frosten så planternes rødder ikke skades. Skallerne er med til at holde ukrudtet ned netop fordi, de skærmer for solen og hindre ukrudtets vækst. Muslingeskaller kan også anvendes på ridebaner. Skallerne holder banen frostfri på grund af deres naturlige saltindhold, og det gør, at det ikke fryser fast om vinteren. Rytter og hest kan derfor også benytte ridebanerne om vinteren.

Muslingeskaller leveret lige til døren

Hos Haveglad.dk kan du købe muslingeskaller i praktiske bigbags. Vi er klar til at hjælpe dig med at få leveret dine varer direkte hjem til dig, så slipper for slæbet.