Fuglehuse og foderbræt

Vores udvalg af fuglehuse og foderbræt. Fugle er fascinerende og det er fantastisk med et rigt og spændende fugleliv i haven. Herunder finder du vores udvalg i fuglehuse, redekasser og foderkasser af enhver art. Til glæde for både fuglene - og ikke mindst dig.
Filter

Foderbræt og fuglehus

Der findes ikke noget bedre end at åbne terrassedøren en sommermorgen og nyde den friske luft, mens fuglene kvidrer lystigt i haven.  Fuglesang skaber dejlig stemning i haven, og vil du gerne tiltrække dem og sørge for at de har det godt, er det en god idé at give dem et godt fuglehus eller et foderbræt, som de kan samles om. 

En god måde at få flere fugle i haven på, er at tilbyde dem mad året rundt. Til dette er et praktisk foderbræt eller smukt fuglehus perfekt. Det sørger nemlig for at fuglene får et sted at spise, der er væk fra eksempelvis katte og andre rovdyr. Hvis du vil sørge for de bedste forhold for fuglene i din have, kan du med fordel, ud over at sætte et foderbræt op, også så vilde blomster der tiltrækker insekter. Det giver yderligere føde til dine fugle. Hvis foderbrædet skal matche dit fuglehus i træ, kan du selvfølgelig også finde et passende foderbræt i træ hos os. 

Et godt foderbræt

Udover at fugle i haven er smukt og hyggeligt, hjælper fugleliv også med til at holde nogle knap så velkomne insekter nede, da fuglene fodrer deres unger med de skadelige insekter. Til denne føde er et foderbræt en vidunderligt supplement. Hos haveglad.dk tilbyder vi et stort udvalg af fuglehuse og foderbræt i forskellige designs og materialer, så du let kan finde et fuglehus, som passer til din have. 

Vi tilbyder blandt andet mange slags fuglehuse i træ, hvilket er en klassisk og populær måde at give fugle et dejligt ly i haven. Se også vores artikel om flere fugle i haven